фирми продукти
представяме
работа
 
Ремонтират бул. "България" с 15 млн. лв.

Ремонтират бул. България с 15 млн. лв.Столичното кметство ще ремонтира ключовия булевард "България" с близо 15 млн. лв., става ясно от регистъра на обществените поръчки.

Реконструкцията на булеварда от бул. "Фритьоф Нансен" до резиденция "Бояна" ще протече в рамките на половин година на пет етапа. Единият е от бул. "Фритьоф Нансен" до бул. "Академик Иван Гешов". Следващият етап е от бул. "Акад. Иван Гешов" до бул. "Гоце Делчев". Третият е от бул. "Гоце Делчев" до бул. "Тодор Каблешков". Четвъртият - от бул. "Тодор Каблешков" до околовръстния път на София. Последният етап на ремонта ще е от бул. "Даскал Стоян Попандреев" до моста над река Боянска.

"В момента процедурата е обявена под условие за осигурено финансиране, като се водят разговори с държавата това финансиране да бъде осигурено като част от обектите, които се осигуряват за председателството на Европейския съюз", обясни зам.-кметът по транспорт Евгени Крусев. Той обясни, че общината ще положи усилия офертите да бъдат разгледани максимално бързо и в зависимост от обжалването може да стартира още през лятото. Реконструкцията ще се прави на етапи, за да не се затваря изцяло движението.

Изисква се кандидатите за ремонта на булеварда да имат оборот от най-малко 7 млн. лв. за всяка една от последните три финансови години, както и асфалтова база и опит в реализацията на такива обекти.

Най-голяма тежест при избора на изпълнител ще има качеството на изпълнение и цената на ремонта.

Оферти ще се подават до 3 май.


28 март 2017 - Монитор

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
пътни ремонти, инфраструктурни проекти, инфраструктура


още от категорията ремонти, реконструкции

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg