фирми продукти
представяме
работа
 
Агенцията по геодезия с нови електронни услуги

Агенцията по геодезия с нови електронни услугиНови електронни услуги предоставя на фирмите и гражданите Агенцията по геодезия, картография и кадастър чрез иновативния единен геопортал - Кадастрално-административна информационна система. Потребителите вече имат електронен достъп до актуална информация от интегрираните регистри на Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

Всеки потребител може по електронен път да заяви извадка на едромащабни топографски карти, стар кадастрален или комасационен план на земеделски земи или кадастрален и регулационен план на населено място, информация за налични данни, да разгледа Кадастралната карта и кадастралните регистри, както и да отправи писмено възражение към Агенцията.

Гражданите вече могат да подават много по-бързо и сигурно заявления за справки, свързани с кадастър, Геокартфонд и правоспособност. В геопортала са интегрирани кадастралният регистър и кадастралната карта, регистър Геокартфонд и регистрите за морските плажове, брегозащитните съоръжения, лагуни, влажни зони, пясъчни дюни и острови.


2 февруари 2017 - Стандарт

Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
кадастрални карти, геодезия, кадастрален регистър


още от категорията картография, кадастър

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg