фирми продукти
представяме
работа
 
Сбогом, мухъл

Един от основните проблеми във всички кухни, бани и мокри помещения е появата на мухъл. В днешно време той се появява често и в други помещения след неправилно поставяне на топлоизолация или нова дограма. Основната причина за появата му е кондензирането на влага, поради разликата в температурата на въздуха в помещението и тази на стената.
Атри ЕООД предлага ефикасна система за отстраняване на проблема с конденза и мухъла, разработена от италианската фирма Атриа. Нейните продукти са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.
С две прости стъпки проблемът с мухъла ще бъде решен, като освен това ще намалите и разходите си за отопление чрез електроенергия.

Първа стъпка – нанасяне на Kemmufa
Кеммуфа (Kеmmufa) е водоразредим противоплесенен, антимухълен и антибактериален разтвор. Продуктът е биоразграждащ се и не съдържа фенилживачни съединения. Засегнатите повърхности се напръскват (намазват с четка) с разтвора. Ако мухълът е с дебел слой, след изсъхване той се отстранява механично с метална четка или шпакла, след което се нанася още един слой от фунгицидния разтвор. Интервалът между нанасянията е 24 часа.

Втора стъпка – полагане на Atriathermika
Атриатермика (AtriaThermika) е енергоспестяваща боя с керамични микросфери, идеална както за вътрешни, така и за външни повърхности. Положена по съответната технология като завършващ слой, след изсъхване формира дълготраен декоративен и изолационен слой със следните предимства:

Атриатермика (AtriaThermika) е енергоспестяваща боя с керамични микросфери

Предпазва от образуването на конденз и мухъл

Това е продукт, съдържащ керамични микросфери, които след изсъхването на боята образуват тънка, но ефикасна термична бариера. Тя прекъсва връзката между студените стени и топлия въздух в помещението и по този начин предотвратява конденза, а оттам и появата на мухъл.

Освен че предотвратява конденза и появата на мухъл, Атриатермика има следните свойства:

 • Способства по-доброто вертикално разпределение на топлината в помещенията
  Чрез Атриатермика се постига по-добър комфорт в помещенията, дължащ се на факта, че боята способства по-доброто вертикално разпределение на топлината. Така например в помещение, боядисано с обикновена латексова боя, при температура на въздуха в близост до тавана 22°С, температурата при пода е 16°С. Докато в помещение, боядисано с Атриатермика, температурата е равномерна - и при пода, и под тавана е 22°С.
 • ДОКАЗАНО НАМАЛЕНИЕ НА РАЗХОДИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ С 20%
  При нанасяне върху вътрешни стени и тавани на помещения Атриатермика играе ролята на терморефлектор и води до икономия на енергия над 20% в сравнение с използваните традиционни бои. Тези стойности са установени експериментално при направените тестове в акредитирана лаборатория на Университета на Месина - Италия.
 • Защитава основата от образуването на пукнатини
  Изключителната устойчивост на Атриатермика не позволява проникването на влага и предпазва от образуването на пукнатини.
 • Изолира акустично
 • Лесно нанасяне
  Атриатермика не изисква специално оборудване или специфични умения, поради което може да се нанася от частни клиенти, а при нанасяне от професионалисти намалява разходите за труд.
 • Бързосъхнеща – при 20°С боята е суха за 2 часа
  Заради този факт времето за боядисване значително намалява.

Разходната норма е окол 300-400 мл/кв. м в три слоя. Продуктът може да се оцвети в изключително широка гама от цветове – над 2000, като по този начин дава възможност за реализиране на многообразни интериорни решения.

За повече информация и контакти: Атри ЕООД


12 април 2013 - Comfort.bg

Добави коментар


17 април 2013 10:42 | за допълнителна информация
От: comfort.bg
За повече информация последвайте линка в края на статията (Атри ЕООД) и изпратете запитване или се свържете с фирмата.
17 април 2013 10:32 | супер
От: нели
вълшебна боя! Къде се продава?На каква цена?Има ли сертификат за качество?
16 април 2013 13:42 | истина ли е?
От: terzo
това е сигурно поредната комерсиална измама
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
Атри, бои, интериорни бои, фасадни бои, енергоспестяващи бои, Атриатермика


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
обяви
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране Сподели с приятел  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg