фирми продукти
представяме
работа
 
Искар България - иновативна компания в областта на металорежещите технологии

Искар България - иновативна компания в областта на металорежещите технологииИскар е производител на уникални металорежещи инструменти за всяка една технологична операция като струговане, фрезоване, отрязване, пробиване, разстъргване, правене на резби и др.

Компанията е основана през 1952 година, като започва производството си в дървен гараж в северен Израел. След години на развитие, Искар се превръща от малко производствено предприятие, обслужващо местния пазар, в международна компания с представителства и клонове в над 50 страни по света.

В момента Искар заема 2-ро място по продажби на металорежещи инструменти в света. Тя е позната на световния пазар като иновативна компания с креативно мислене, което е главната причина за бързия й растеж. Към това допринася и стремежът на Искар да предлага на клиентите най-новите и ефикасни металорежещи технологии в света.

Искар навлиза в България през 1993 г. През годините фирмата постепенно се налага и утвърждава като един от лидерите сред доставчиците на металорежещи инструменти в България. Към настоящия момент Искар е вторият по продажби доставчик в България, като клиенти са най-големите металообработващи предприятия в страната.

Искар България разполага с висококвалифициран персонал от технолози, продавач-консултанти, които да предложат необходимата технологична консултация на всички клиенти. В страната са обособени 5 района, като за всеки един отговаря съответният продавач-консултант. Така Искар България е в състояния да оказва системна технологична консултация и да отговаря светкавично на всички запитвания на клиентите, включително и изготвяне на цялостна технология за даден детайл.

Продуктите на Искар са характерни с високото си качество и ефективност. Главната философия на фирмата е да предоставя продукти на пазара, които с високата си иновативност и качество да донесат допълнителни икономически изгоди за клиентите. Повишаване на производителността и ефикасността на предприятията е основно мото на компанията.

Искар не е просто поредният доставчик на металорежещи инструменти. Искар е иновативна компания с уникална култура и философия. В Искар изработката на металорежещи инструменти не се определя като производство, а като изкуство. Искар е фирма, която има стремеж да промени мисленето и подхода на съвременното металообработване, пренасяйки го на по-високо технологично ниво.


15 октомври 2010 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Искар България, ISCAR, металорежещи инструменти, металорежещи машини, металообработване


още от категорията инструменти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg