фирми продукти
представяме
работа
 
Витражите са хит на "Стройко"

СтройкоВитражите са оригинално и красиво решение за разнообразяване и освежаване на домашния интериор. Те са хит на пролетното изложение "Стройко", където са представени различни модели. Рисунките от цветно стъкло имат изключително широко приложение. Използват се за прозорци, витрини, като декорация към врати, огледала, лампиони. Освен интересно те са и практично решение, тъй като, поставени в стъклопакет, витражите осигуряват топлоизолация. Цената на квадрат върви около 850 лв. Малки огледала, декорирани с цветно стъкло, могат да се купят за 115 лв., а по-големи - за 350 лв.

Интересни за ценителите на старинното обзавеждане са антикварните мебели, представени на изложението. За нескромната сума от 2999 лв. може да се намери трапезна маса от масивно дърво в комплект с 6 стола, украсени с дърворезба, и 2 кухненски шкафа. Кокетна холна масичка от месинг и с покритие от оникс струва 499 лв.

Една от най-предпочитаните подови настилки от дърво е трислойният бамбуков паркет. Цената му е около 43 лв. за кв. м. Благодарение на своята трислойна хоризонтална структура паркетът не се измята и изкривява. Предимствата му са, че е устойчив на влага и на ултравиолетови лъчи.

Привържениците на новите продукти за облицовка на интериорни стени могат да закупят течен тапет. Той е удобен за полагане на стената, тъй като се поставя в течно състояние. Осигурява плътно покритие и притежава високи изолационни качества.

И тази година посетителите на "Стройко" обръщат голямо внимание на PVC дограмите. Изборът е голям - предлагат се от три- до шесткамерни. Най-подходящи за жилище са трикамерните профили, а за административни сгради предпочитани са пет- или шесткамерните. PVC профилите са произведени в Германия и България. Търговците предлагат 20% намаление в цената, а изработката и монтажът се реализират за една седмица.

За отопление на дома най-търсени са медно-алуминиевите радиатори. Те са икономични, енергоспестяващи, с много висок коефициент на топлопроводимост. Произведени са в Полша. Радиатор за стая от 10-12 квадрата струва 200 лв.

Любителите на лукса и удобството могат да се сдобият с музикален масажен стол. Най-скъпите са по 4000 лв. По-старите модели вървят по 2000 лв.


27 март 2009 - в. Монитор
Няма коментари


ключови думи
Стройко, изложение, дограми, радиатори, мебели, паркет, облицовки, луксозни мебели


още от категорията стъкло, стъклопакети

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg