фирми продукти
представяме
работа
 
'Коен груп' ще инвестират в четири мащабни проекта в София

"Коен груп" ще инвестират в още три мащабни проекта в София, освен в ремонта на зала "Христо Ботев" и построяването на голям спортен комплекс, съобщи генералният мениджър на холдинга за Европа Емил Коен.

Един от обектите ще е търговски център. По думите на Коен той ще е 2.5 пъти по-голям от строящите се в момента молове. Търговската площ в комплекса ще бъде 80 хил. кв.м. Молът ще е част от голям център "Ренесанс" на бул. "Цариградско шосе". Бизнес планът предвижда той да включва петзвезден хотел, офиси, шопинг център, боулинг зала, билярд и първата в страната частна библиотека.

Вторият по-мащабен проект ще е жилищен комплекс в "Младост 4". Парцелът е на 300 м от "Бизнес парк София" и е 26 дка. Комплексът ще е луксозен, от затворен тип. В него ще има фитнес център, спа комплекс и др. "Изчакваме малко с проекта, защото не искаме да дублираме сегмента с "Резиденшъл парк София", уточни Коен.

Групата възнамерява да построи и спортен комплекс, който да включва зала с 9 хил. места. В нея ще се провеждат само спортни и културни събития, а не търговска дейност, каза Коен. Очаква се комплексът да разполага с фитнес и спа комплекс.

Най-напреднал е проектът за офис комплекс от 35 хил. кв.м в района на летището, близо до "Порше център". Той ще сe реализира в партньорство с "Юрокапитал финанс".


30 януари 2006 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
инвестират, проекта, софия, ремонт, построяване, спортен комплекс, мол, търговски център, офиси, хотел, луксозен комплекс, затворен тип, фитнес център, спа комплекс


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg