Разтегателният диван - комфорт и пространство

Списание

ОЩЕ ЗА КЪЩАТА

Брой

05/2018

Най-четено от броя

    Разтегателният диван - комфорт и пространство     Грижи за двора преди лятото

Още от броя

Разтегателният диван - комфорт и пространство

Разтегателният диван е чудесна мебел за малкото жилище. През деня е комфортно място за отдих в дневната, а през нощта може да се превърне в удобно легло.

Разтегателният диван е неизменна част от съвременния дом не само когато пространството го налага, той е отлично решение за пренощуване на семейни приятели и роднини. Хората го предпочитат поради факта, че лесно се трансформира от диван в легло, а също и заради възможността за складиране на завивки и одеяла.

С течение на годините дизайнът на разтегателните дивани непрекъснато се усъвършенства, за да предостави максимален комфорт и гъвкави решения за организиране на пространството. Вече ги няма металните или дървени скари, неудобните изскачащи пружини, които превръщаха спането в кошмарно изживяване. Повечето съвременни разтегателни дивани разполагат със солидна основа и предоставят несравним комфорт, при положение че подберете подходящия модел.

Необходим във всеки дом

Дори и да разполагате с огромна спалня – с най-удобния матрак и най-меките завивки, винаги може да ви изненадат гости, които няма как да се приберат в късните часове. Разтегателният диван за нула време ще се превърне в комфортно легло, където бихте могли да ги настаните. В голям процент от случаите той е най-удачното решение за малки апартаменти или гарсониери. Тогава се налага да изберете между това да имате просторна спалня или функционална всекидневна. Разбира се, повечето хора избират втория вариант.

Много родители избират такъв диван за детската стая, осигурявайки на детето повече свободно място за игри и забавления. Разтегателното канапе спестява пространство, като елиминира нуждата от допълнително легло и заедно с това предоставя място за съхранение на обемисти завивки и одеяла. Придава елегантен стил и допълнителна функционалност на стаята. Двойната функция гарантира оптимална здравина на конструкцията и комфорт при ползване...

Източник: ОЩЕ ЗА КЪЩАТА


препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg