фирми продукти
представяме
работа
 
Съвременният офис се нуждае от функционалност

Обзавеждането в офиса влияе пряко върху производителността и ефективността на служителите. Качествените характеристики и функционалността на всяка мебел допринасят за създаването на благоприятна и ползотворна среда за работа.

Съвременният офис се нуждае от функционалност

Ако ви се налага да прекарвате значително време в седнало положение, ви е необходим стол с функции за индивидуални настройки. Ергономичният, функционален и стабилен президентски стол Carmen 6047 позволява фиксиране на облегалката в различни позиции и коригиране на височината не само на седалката, но и на подлакътниците. Поддържането на правилната позиция на гръбначния стълб ще ви помогне да се справите с дискомфорта от продължителното седене и да предотвратите появата на редица заболявания. За ваше допълнително удобство, полипропиленовите колелца, прикрепени към хромираната база на модела, ще ви осигурят лесно, бързо и свободно придвижване из пределите на офис пространството. Предимство на съвременните офис столове е, че те се изцяло адаптирани към нуждите и потребностите ви и допринасят за личния ви комфорт по време на работа.

Съвременният офис се нуждае от функционалност

От организацията на работното място зависи ефективното протичане на работния процес. Сред основните предимства на офис контейнер Carmen CR-1249 е неговата мобилност, дължаща се на наличните компактни и стабилни колелца. Възможността да сменяте местоположението му по всяко едно време, без да е нужно да влагате никакви излишни усилия, ви дава свободата да оптимизирате пространството по най-добрия начин. Лесното и безпроблемно придвижване на металния шкаф по пода на помещението, независимо от тежестта на съдържанието, е изключително удобство. Така важни документи, висящи папки и дребни, но необходими офис консумативи можете да държите на една ръка разстояние, рационално групирани и подредени. В съвременния офис интериор високо ценени са гъвкавостта, функционалността и практичността.

Съвременният офис се нуждае от функционалност

Посетителските столове са още един важен елемент от обзавеждането в офиса. Тяхното присъствие никак не е за подценяване, тъй като те имат своя съществена роля за създаването на стилна и приветлива атмосфера. За класическите модели са проектирани допълнителни аксесоари, като кошница, масичка, подлакътник и свръзка, които повишават значително комфорта и функционалността им. Силно впечатление правят и по-нестандартните и разчупени модели, които преобразяват осезаемо обстановката, било в офис, приемна, конферентна зала или фоайе. Дизайнът на посетителски стол Samba е изискан и елегантен. А комфортните седалка, облегалка и подлакътници предразполагат седящия да се отпусне и наслади пълноценно на престоя си в него.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

На www.carmen.bg може да разгледате богатата продуктова гама, а за да се докоснете лично до всеки продукт, може да посетите шоурумите на фирмата в Пловдив, София и Варна.
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
мебели за офис, обзавеждане за офис, офис столове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg