фирми продукти
представяме
работа
 
Трапезната маса от стъкло - модерен дизайн и функционалност

В интериора на съвременния дом впечатление правят организацията на пространството и стремежът към оптималното му оползотворяване. Независимо от големината на помещенията, в тях се създава усещане за простор и безгранична свобода. Характерни за модерния дом са изчистените линии, гладките повърхности, умелата игра на цветове, както и съчетанието на различни стилове, материи и елементи в декорациите.

При обзавеждането на кухнята и трапезарията се подхожда внимателно, търсейки хармоничен баланс между функционалност, практичност и удобство. Трапезната маса от стъкло е високо ценена мебел, не само заради качествените й характеристики, но и заради естетическата й стойност.

Трапезната маса от стъкло - модерен дизайн и функционалност
 
Съвременните трапезни маси с цветни стъклени плотове имат изключително елегантно и свежо присъствие. Червеният цвят на модел Carmen 1505 P стилно си кореспондира с кухненското обзавеждане. Тайната на изключителния дизайн се крие в малките детайли и прецизната изработка. Разтегателният механизъм е деликатно прикрит зад стъклени прегради, които са в същия специфичен цвят като този на плота. Разположените по тях метални елементи и хромираната повърхност на краката допълват безупречната визия на масата, придавайки й луксозно звучене. Стъклената трапезна маса, освен с атрактивна външност разполага и с редица други предимства. Плотът е устойчив на влага и температура и най-важното не абсорбира мазнини, миризми, разтворители и киселини, запазвайки външния си вид за десетилетия.

Трапезната маса от стъкло - модерен дизайн и функционалност

Освен всичко изброено дотук, стъклените повърхности имат и способността да въздействат върху възприятията ни за пространство. Те пречупват светлината и визуално разширяват помещението. Стъклената маса за хранене е голямо удобство за по-тесни и ограничени пространства, тъй като внася усещане за ефирност и лекота. Наличието на разтегателен механизъм е предимство, което ви дава възможност да увеличавате площта й само при необходимост. Промяната в големината на трапезна маса Carmen 1516 P води до промяна и в самата форма. Чрез добавянето на два допълнителни плота, продълговатият модел придобива съвършено кръгла форма, около която спокойно могат да се настанят по-голям брой хора. Нека не забравяме, че функционалността и креативността са неизменна част от добре организирания съвременен дом.

Трапезната маса от стъкло - модерен дизайн и функционалност
     
За да направите от стандартната стая за хранене трапезария с ярка индивидуалност и стил, е важно как ще подберете мебелите, детайлите, цветовете и осветлението. Тъмните цветове в обзавеждането на трапезарията например й придават специфично очарование и заряд. В по-големите помещения, в които принципно по-трудно се създава уют, именно те допринасят за по-интимната, задушевна и спокойна атмосфера. Тъмночервената трапезна маса Carmen 1518 и ефектно съчетаващите се трапезни столове Carmen 318 в цвят бордо са безспорният акцент в интериора. Изящната лъскава повърхност на метала и фиността на кожата брилянтно се допълват от финеса и лекотата, които излъчва стъкленият плот.

Мебели за дома и офиса Carmen се характеризират с висококачествени материали, прецизна изработка, внимание към детайлите, разнообразие от цветове, дизайн и несравнимо удобство.

На www.carmen.bg може да разгледате богатата продуктова гама, а за да се докоснете лично до всеки продукт, може да посетите шоурумите на фирмата в Пловдив, София и Варна.
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
мебели за трапезария, трапезни маси, обзавеждане за трапезария

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg