фирми продукти
представяме
работа
 
Интериорът в офиса се нуждае от акцент

Интериорът в офиса никак не е за подценяване, дори напротив, той е от изключително значение както за имиджа на една фирма, така и за мотивацията на нейните служители. Стилното цветово оформление, креативността в дизайна на мебелите и оптималната организация на пространството създават добро първо впечатление, като същевременно допринасят за създаването на приятна и ползотворна среда за ефективна работа.

Качеството и функционалността на съвременните офис столове влияят пряко върху продуктивността, концентрацията и мотивацията на работещите. Разнообразието в цветовете на дамаската и разчупеността във формите и линиите на моделите превръщат стандартния работен стол в интересен арт акцент, който претворява и обогатява работната атмосфера.

Интериорът в офиса се нуждае от акцент

Ярките цветове имат способността да влияят върху настроението, разведрявайки осезаемо обстановката. Президентски стол Carmen 6183 разчупва строгата визия на работния офис. Ефектното двуцветно съчетание и комбинацията на текстилна дамаска и мрежа превръщат стола от обикновена мебел в произведение на изкуството.
Комфортът е оптимално гарантиран, независимо от смяната на сезоните и промените във времето. Интериорът е свеж, динамичен и вдъхновяващ. Крайният резултат е стимулираща работна среда, изпълнена с енергия и умерена доза чар.

Интериорът в офиса се нуждае от акцент

Една-единствена мебел е способна да промени изцяло звученето в интериора. Специфичният цвят кестен на еко кожата на президентски офис стол Carmen 5016 създава усещане за уникалност и неподправеност. Нюансът е фин, изискан и премерено луксозен. Визията е дръзка, екстравагантна и стилна. Впечатление прави ефектният дизайн на облегалката и седалката, елегантно преминаваща в стабилни подлакътници, наподобявайки формата на кресло. Функцията за заключване на облегалката в различни позиции и съответно смяната на ъгъла на седене превръщат обикновеното седене в приятно и красиво изживяване.

Интериорът в офиса се нуждае от акцент    

Цветните посетителски столове са бижуто в интериора на съвременния офис. Енергията и харизмата на екзотичните тонове завладяват изцяло атмосферата. Пъстрите нюанси от палитрата на модел Carmen 6040 внасят изключителна свежест и заряд в помещението. Дизайнът е елегантен и модерен, формата на облегалката е ергономична, а конструкцията е здрава и стабилна. Съчетанието на различните текстури на кожата и метала непринудено създава усещане за лукс и класа. Постига се колоритна обстановка, въздействаща благоприятно на креативността и ефективността в офиса.

Мебели Carmen ще ви улеснят в обзавеждането на дома и офиса, предоставяйки ви разнообразие от цветове, дизайн, функционалност и несравнимо удобство.

На www.carmen.bg може да разгледате богатата продуктова гама, а за да се докоснете лично до всеки продукт, може да посетите шоурумите на фирмата в Пловдив, София и Варна.
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
офис столове, мебели, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg