фирми продукти
представяме
работа
 
20 идеи за модерна всекидневна - част I

Независимо дали искате да обновите съществуващото обзавеждане на всекидневната си или тепърва започвате да изграждате дизайна й, идеята да й вдъхнете малко повече разкош е страхотна. Небрежно-елегантен, луксозен или безупречен и изтънчен – атрактивният интериор несъмнено ще прикове всички погледи.

1. Женственост и текстура

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Романтичните цветове, богатите текстури и прелестните акценти без съмнение изпълват помещението с живот и спокойствие. Женственото излъчване на интериора допълнително се подчертава от розовите тонове, златистите елементи и екстравагантния полилей.

2. Докосване от минимализма

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Тази прекрасна всекидневна залага на шикозни тенденции и изчистени линии. Неутралните тонове и естествените материали правят цялостната визия семпла и елегантна, а акцентите в цвят на мед и розово злато внасят великолепен и артистичен финес.

3. Непреходна визия и очарование

20 идеи за модерна всекидневна – част I

От камината, през картините, до акцентите в зелено, дизайнът на тази всекидневна е особено завладяващ.

4. Непретенциозно излъчване

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Дори и в по-стегнатите от гледна точка на дизайн интериори може да бъде вложена нотка рустикален чар. Естествените материали, натуралната цветова схема и флоралните мотиви се преплитат по един уникален начин, създавайки приветлива и уютна атмосфера.

5. Бляскави акценти и комфорт

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Множеството декоративни възглавнички върху големия диван, свещите и вазата със свежи цветя са само част от елементите, които придават усещане за удобство и разкош.

6. Малка, но въздействаща

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Дори най-малката всекидневна може да впечатлява с модерна визия и атрактивен дизайн. Неутралните нюанси придават на интериора усещане за въздушност и дълбочина, а богатите текстури и дръзките акценти внасят доза изтънченост и стил.

7. В крак с тенденциите

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Всичко в интериора на тази всекидневна е съобразено с актуалните тенденции. Но освен съвременно и модерно, обзавеждането има класически дизайн, непреходен във времето. От меката бяла тапицерия на табуретките до голямото огледало, поставено между прозорците, несъмнено интериорът има с какво да привлече вниманието.

8. Свежа еклектика

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Топлите розово-оранжеви цветове прекрасно допълват интериора на тази всекидневна, решен в предимно кремави нюанси и го превръщат в достоен за корица на списание. Шикозната маса за кафе и картините, окачени на стената, придават на малкото помещение неподправен чар и стилна атмосфера.

9. Първокласна визия в пустинни цветове

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Интериорът на тази всекидневна несъмнено създава асоциации с песъчинките в пустинята, огрявани от ярките слънчеви лъчи. Акцентите в синьо-зелено от своя страна напомнят за средиземноморските стилове на обзавеждане. По този начин цялостният дизайн на пространството служи като доказателство как елементи с различно излъчване могат да бъдат използвани за изграждането на впечатляващ интериор.

10. Дързък и младежки

20 идеи за модерна всекидневна – част I

Ако искате да създадете интериор с по-младежко излъчване, то несъмнено можете да почерпите всъхновение от тази всекидневна. Класическата черно-бяла основа позволява на свежите и ярки акценти да изпъкнат по един особено артистичен начин.

Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
интериор, обзавеждане, интериорен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg