фирми продукти
представяме
работа
 
9 идеи за външната всекидневна

Трябва ли да се отказваме от стила и комфорта на дома, ако искаме да прекараме няколко часа на открито? Не, разбира се. Вижте няколко идеи за това как да превърнете задния си двор в разкошна външна всекидневна.

Допреди няколко години представата за външни мебели включваше сгъваеми алуминиеви столове и грил. Но с появата на плетените мебели, устойчивите тъкани и килими, и външното осветление може да се разположите също толкова удобно навън, както и вътре.

9 идеи за външната всекидневна

За да постигнете максимума в оформлението на външното пространство, мислете за него като за обикновена стая. Започнете от подовата настилка, осветлението, цветовете, шарките и текстурите. Не забравяйте и стените – независимо дали те са реални - от масивен материал или изградени с помощта на различни интериорни разделители, като завеси, саксии с растения и т.н. Добавете и един вентилатор на тавана, и външната всекидневна ще се превърне в любимото ви място.

Кое е онова нещо, което превръща външната всекидневна в уютна стая? Аксесоарите. Растенията в саксии могат да ви послужат да маркирате границите на външната всекидневна и в същото време да създадат приветлива обстановка. Фенерите и купите с плодове придават допълнително очарование на външната всекидневна. Вентилаторът на тавана пък е идеално решение за местата с по-влажен климат.


9 идеи за външната всекидневна

Завесите са идеалният интериорен разделител за външната всекидневна – те създават усещане за уют, осигуряват интимност и внасят стил в интериора.


9 идеи за външната всекидневна

Ако външната всекидневна се намира далеч от къщата, бихте могли да използвате конструкция тип шатра от водонепромокаем плат, която ще ви осигури защита от слънцето и леките летни дъждове. Меката мебел, висящите лампи и двете скулптури на кучета превръщат тази външна всекидневна в изискано помещение в бохемски стил, подходящо за стилни партита на открито.


9 идеи за външната всекидневна

Днешните мебели за градина практически ви предлагат безгранични възможности за оформление на външното пространство. Четирите кресла в тази външна всекидневна създават усещане за интимност, а поизносената маса и винтидж часовникът придават характер на помещението.


9 идеи за външната всекидневна

Вградената пейка на тази тераса увеличава максимално местата за сядане във външната всекидневна.


9 идеи за външната всекидневна

Ето и една външна всекидневна в тоскански стил. Елегантната мека мебел и завесите в светли тонове изглеждат прекрасно на фона на рустикалния декор. Дървеният покрив, каменните стени и под, свещниците и полилеите от ковано желязо, плетените кошници и другите автентични елементи създават наситена атмосфера, пълна със старинно очарование.


9 идеи за външната всекидневна

Рустикалните дървени масички внасят усещане за старинност и текстура, което определено нямаше да присъства, ако масичките бяха изработени от същия материал като креслата.


9 идеи за външната всекидневна

Цветовете и шарките на интериорния текстил в тази външна всекидневна са това, което я прави толкова свежа и стилна. Основният акцент пада върху окачения диван с дамаска на райета, повторена и при някои от декоративните възглавнички.


9 идеи за външната всекидневна

Ето и още един начин да изградите преградна стена, без да се лишите от хубавата гледка и приятния бриз. Леката конструкция от дървени летвички внася допълнителен нюанс в стила на външната всекидневна и създава усещане за уют.


Източник: houzz.com







Няма коментари


ключови думи
външна всекидневна, всекидневна на открито, идеи за градината

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg